Wasap Blaster

===INI SAYA COPY PASTE DARIPADA POST SAYA DI FB===

===JEMPUT BUAT BELIAN, APABILA FAHAM YANG SOFTWARE NI DIJUAL TANPA SUPPORT===


Fuh, hari ni hari yang memenatkan.
Setelkan deal Software Wasap Blaster.

Setelah berbincang panjang dengan developer dan stake holders, saya ambil keputusan untuk tak jual software ni.
At least buat masa ni.

Huhu ... TAPI (baca sampai habis)

Sebelum tu saya bagitau beberapa sebab utama, kenapa saya tak jadi nak jual kepada public.

=======
=======

1. Isu developer. Seperti yang ramai tahu, kos paling mahal dalam bisnes software ni ialah human resource, aka programmer.

Untuk software ni, sama juga ! Programmer demand satu angka yang kita tak berani nak proceed. huhu

Boleh, tapi software ni takkan jadi mampu milik. We are talking about USD 5 figures every month. haha

Kalau tengok video sebelum ni, saya punya plan, nak buka kat public nanti RM100 je. haha. Memang mimpilah kalau nak dapat support camtu.

Itu isu paling besar

=======
=======

2. Isu kedua ialah, hala tuju bisnes bersama dengan stake holders. Setakat ni, menjual software takde dalam list.
Sebelum ni memang pernah jual software, dan memang mimpi ngeri. haha. Tak caya try tanya siapa yang pernah terlibat.

Ok.. TAPI. Ada tapi ......

Saya boleh jual software ni, tapi .... saya tak sediakan support.
Software ni, sekali install, boleh pakai sampai bila-bila.
Unless, ada update daripada wasap, windows and so on.

Bahagian-bahagian tu lah, yang sebenarnya kena support berterusan, dan seperti diberitahu di atas, sangat costly !

=======
=======

Jadi. Kalau anda nak pakai juga software ni, which is software ni OUT OF THE WORLD berbanding software wasap blaster lain (setakat yg saya tahu, compare dengan harganya).

Software ni, boleh BLAST MULTI MEDIA. Video + Gambar, bukan satu, bukan dua, tapi UNLIMITED, sebanyaknya yang anda nak blast kepada prospek.

Software wasap blaster lain yg saya guna sebelum ni, boleh blast TEXT dan 1 media sahaja.

Tapi, software saya ni, boleh banyak media.

Ok.... berapa harga software ni, tanpa support?
Saya ikut harga macam yg saya bagitau dalam video sebelum ni.

===================
RM50 sahaja untuk 1 pc
===================

Lepas anda bayar,
saya sahkan kemudian bagi link download,
lepas tu, anda install saya akan bagi id untuk activatekan software tu.

Selesai tu, setel !
Anda dah boleh guna untuk blast.

Saya akan sediakan video tutorial untuk guna fungsi blast wasap ni.

=======
=======

Ok.. kalau anda FAHAM & Setuju, boleh komen kat bawah ni,
nanti saya berikan info bagaimana untuk buat pembayaran.

Oh ya, software ni hanya boleh digunakan oleh Windows 7 ke atas sahaja !

ps : kalau anda baca bahagian bawah je, tolonglah baca balik semula. Takut nanti anda tak puas hati pulak.

Sekian...




=====ANYWAY, INI SUPPORT YANG SAYA SEDIAKAN====

1. Bantu anda untuk download software ini
2. Bantu anda untuk aktifkan software ini di PC anda
3. Berikan video tutorial cara guna fungsi Wasap Blaster



=== TEKNIKAL ===

1. Software ini untuk Windows PC sahaja
2. Hanya Windows 7 dan ke atas sahaja


Software ini untuk kegunaan 1 PC sahaja !


Tutorial Wasap Blaster



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Wasap Blaster
92
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN