Bina Empayar Internet Marketing

"Bina Empayar Internet Marketing Dalam Masa 1 Hari, dengan modal tidak sampai RM39,000 RM100"


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.


Raja Kamil di sini. Saya ingin bantu anda membina EMPAYAR INTERNET MARKETING dalam masa 1 hari sahaja !

Kenapa nak bina empayar dalam niche ini !


Niche ini, antara niche yang menguntungkan. Saya cakap jujur ya.

Bila anda jual ebook, untung anda 100%


Macam mana nak buat ebook, kalau anda baru nak start? Pengalaman pun takde, idea pun takde.

Saya kongsikan TIGA STEP penting untuk anda bina Empayar Perniagaan Internet.


Step Satu : Bina database

Step Dua : Offer Produk

Step Tiga : Follow Up


Kemudian ulang sahaja step di atas, sehingga anda dah bosan nak buat duit dalam dalam internet marketing.


MOTIF ?


Sebelum saya huraikan lebih lanjut kepada anda, mungkin anda tertanya-tanya kenapa saya nak bantu anda. 

Senang cakap macam ni lah. Saya ada produk nak jual. Anda mungkin tak kenal saya siapa, so, anda mungkin tak percaya kat saya. Bila saya share beberapa tip-tip killer kat sini, anda mungkin akan lebih percayakan saya, dan mana tahu, disebabkan anda percaya kepada saya, anda akan bersikap terbuka untuk membeli produk yang saya jual. Simple dan straight forward. Ok ? Hehe ....


3 Step


Ok.  Saya huraikan 3 step tadi tu ya.


Step Satu : Bina Database

Dalam step ni, anda hasilkan panduan ringkas. Tujuan panduan ringkas ni, satu sahaja, nak tunjukkan anda ni kePOWERan & kePAKARan anda. Panduan tu, boleh dalam bentuk ebook atau video. Tapi saya cadangkan, dalam bentuk ebook je. Sebab, orang boleh baca terus kat dalam phone tak sampai 10 minit.

Selepas panduan siap, anda bagi PERCUMA panduan ni, tapi anda kena hantar panduan ni dekat email orang tu. Kalau nak fully auto, guna autoresponder je.

Selesai Step Satu !



Step Dua : Offer Produk

Kalau tadi, anda hasilkan panduan ringkas. Sekarang, anda hasilkan panduan lengkap.

Mungkin anda confuse, apa beza panduan ringkas dengan lengkap. Biasanya, panduan ringkas ialah 10% daripada panduan lengkap.

Kalau dalam panduan lengkap saya ada 10 Teknik Untuk Buat Duit Dengan Affiliate. Dalam panduan ringkas, saya sharekan 1 teknik sahaja.

Ok, faham dah kan? Untuk panduan lengkap, buatlah satu website yang proper. Dalam website tu, at least ada 2 perkara ni.
Apa offer kita. Cara nak buat tempahan. Contoh paling mudah, macam website ni sendiri. Atas cerita tentang tawaran saya, bawah ni, borang pembayaran. Simple kan?

Kat mana nak promot offer ni?

Ha, nak promot offer ni, tak payah kat tempat lain, promot je dekat Database yang kita kumpul dalam Step Satu tadi.


Step Tiga : Follow Up

Step tiga ni penting. Bila ada offer produk, bukan semua orang akan beli terus. Kadang-kadang orang perlukan masa untuk yakin dengan apa yang anda tawarkan. Kadang-kadang, duit belum ada lagi. Kadang-kadang, nak bayar dah tapi bank offline. So, bila kita follow up, kita akan beri peluang kepada database kita untuk beli produk kita tu kemudian.

Nak follow up apa? 

Dalam follow up tu, anda boleh share lagi, tip-tip tambahan. So, database akan lebih percaya kat anda. Atau

Share Testimoni pelanggan lain. So, database akan yakin nak beli. Atau

Offer Extra Bonus. So, database akan lebih tertarik.


Faham dah kan? Nampak dah kan?

Alhamdulillah.

Ok, sekarang kita pergi kepada MASALAH !


Masalah yang ramai newbie hadapi ialah ....... CONTENT !

Content untuk bagi percuma. Dan content untuk dijual.


Kiranya, tak tahu nak tulis apa, nak share apa.

Ye lah, baru lagi, affiliate tak tahu, fb ads tak tahu, autoresponder tak tahu, apa pun tak tahu .....

Macam mana nak ajar orang lain? Macam mana share ilmu kat orang lain.


Itu masalah dan aduan yang kerap saya terima.


Penyelesaiannya, mudah sahaja.

Pertama, paling efektif. Anda belajar, daripada A sampai Z dulu, kemudian baru ajar orang lain. Tak lama, dan tak mahal pun. Kalau personal coaching dalam RM5000 ke RM10,000 satu sesi. Nak practice dalam 2, 3 tahun untuk jadi mahir.

Selepas tempoh tu, insya Allah anda dah jadi lebih mahir dan pakar dalam internet marketing.


Kedua, belajar sambil buat. Anda gunakan content yang saya sediakan, sambil-sambil tu anda explore lebih mendalam apa itu internet marketing. Anda tak perlu susah-susah sediakan content. Semua saya sediakan. Anda susun je, bagi nampak kemas dan unik.



Untuk penyelesaian pertama. Anda cari mana-mana IM, sediakan pengeras dalam RM5000 ke RM10,000, cakap nak personal coaching.  Kalau tak nak personal coaching, akan ambil masa lebih lama lagi. Dan percayalah cakap saya, total duit anda habis, akan lebih kurang sama sahaja, bahkan mungkin lebih lagi. Ye lah, bila dah buat silap sana sini, kena scam dengan "sifu palsu" yang buat kelas/seminar/coaching "mulah-mulah" ... hahahawau.

Oh ya, mana-mana IM tu, tak termasuk saya ya. Sebab, kalau nak coaching dengan saya, saya kena interview anda dulu. Kalau rasa-rasa tak serasi, saya takkan ajar orang tu.


Untuk penyelesaian kedua. Saya berikan semua content di bawah kat anda. Anda nak buat apa pun, tak kisahlah.

Nak jual ke, nak bagi free ke, nak letak kat FB ke, nak letak kat blog ke, nak email ke, tak kisah .... pendek kata.

Anda buatlah apa yang anda nak ......


Content


Ok, senarai content yang saya sediakan untuk anda, panjang tau .....

Ada 3 Set.

Set 1 - Bahasa Melayu. File Microsoft Word. Pelbagai niche internet marketing. 97 buah content

Set 2 - Bahasa Melayu. File PDF. Niche FB Marketing. 23 buah content

Set 3 - English. Lengkap, PDF/Microsoft Word, siap website. Niche pelbagai. 150 buah content


 Tempah 

Untuk dapatkan semua content ini, pengerasnya RM60 sahaja

Kalau rasa berbalo dengan harga berkenaan, skrol kat bawah, isi borang tempahan.

Dalam tempoh 24 jam, saya akan emailkan link download. 


 JUAL BALIK 

Satu perkara lagi saya nak highlight ...... semua produk kat bawah ni, anda boleh jual balik !

Jual, dan untung tu anda simpan semuanya. Tak perlu bagi kat saya pun. huhu


  • Anda boleh jual satu per satu.
  • Anda boleh jual bundle semua sekali.
  • Anda boleh edit, tambah gambar, tukar tajuk.
  • Anda boleh print out, jual sebagai buku fizikal.
  • Anda boleh masukkan dalam web, kemudian jual web tu dengan harga kapak.
  • Anda boleh buat apa sahaja... !


Kalau anda ragu-ragu, anda boleh copy paste semua senarai produk kat bawah ni, kemudian post kat FB/Email anda.
Lepas tu cakap, "Semua ni RM60, siapa nak PM aku cepat, sebelum aku ubah fikiran".
Kalau ada orang nak beli, then, baru datang balik website ni, dan beli pakej ni.


Macam saya katakan tadi, untung 100% anda ambil. Hanya bayar harga yang saya minta ini sahaja.


Oh ya ... sebelum saya lupa, harga dan tawaran ni, bukan sampai bila-bila ya.

Kalau tiba-tiba lepas ni harga dah naik, jangan cakap saya tipu pulak ya.

Kalau tiba-tiba lepas ni, tawaran ni dah tutup, jangan cakap saya membongak pulak ya.


Jujur cakap, saya tak boleh buat tawaran ni lama-lama.

Ok. Cuba tengok senarai produk kat bawah ni, kalau agak-agak berminat.

Pejam mata ja.... ^_^

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Set 1


Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda.docx

Up-selling dan Down-selling.docx

Tips Menjadi Seorang Super Affiliate.docx

Tips List Responsif.doc

Tip untuk Newbie Affiliate.docx

Tiga strategi untuk meningkatkan pendapatan affiliate anda.docx

Tiga srategi ampuh untuk meningkatkan jualan anda sebagai affiliate.docx

Tiga perkara yang perlu ada pada seorang affiliate untuk menjana pendapatan.docx

Tiga kesilapan terbesar seroang newbie yang ingin memasuki dunia affliate.docx

Tiga cerita dongeng mengenai affiliate.docx

Tiga cara untuk mewujudkan niche sendiri.docx

Teknik Tambah Pendapatan Perniagaan.docx

Teknik Sempoi Tulis Surat Jualan.docx

Teknik Mudah Ayat Jualan.docx

Teknik Menulis Email.docx

Teknik Mengatasi Pesaing Anda Dalam Perniagaan.docx

Teknik Cari Mood Untuk Tulis Ebook.docx

Strategi Pemasaran Efektif.doc

Rahsia Web Efektif.doc

Rahsia Untuk Kaya Dan Hidup Mewah.doc

Rahsia Pengiklanan Efektif.doc

Rahsia Pemasaran Artikel.docx

Rahsia Pakar Presentation.docx

Rahsia Kekayaan dan Kemewahan Hidup.docx

Rahsia Ezine.doc

Rahsia Bonus Produk Affiliate.docx

Rahsia Bisnes Printing.docx

Rahsia Bisnes Gaya Pos.doc

Prinsip Jutawan Yang Tidak Akan Gagal.docx

Prinsip dan Etika Perniagaan.docx

Perniagaan Produk Digital Vs Produk Fizikal.docx

Perkara yang anda perlu fikir sebelum mempromosi produk affiliate.docx

Pengurusan masa bagi seorang affiliate.docx

Pemberian Percuma Membina Kredibiliti.docx

Pemasaran Emel Masa Kini.docx

Pemasaran Emel Dengan Autoresponder.docx

Panduan Tulis Tajuk Ebook.docx

Panduan Simple Menulis Ebook.docx

Panduan Ringkas Pemasaran Affiliate.doc

Panduan Ringkas Memulakan Perniagaan Internet.docx

Panduan Promosi di Facebook.docx

Panduan Menulis Laporan Percuma.docx

Panduan Mengajar Anak di Rumah.docx

Panduan Membina Kredibiliti.docx

Panduan Membina Buyer List.docx

Panduan Membeli Hosting dan Domain.doc

Panduan Meletakkan Harga Ebook.docx

Panduan Lengkap Persiapan dan Persediaan Temuduga.docx

Panduan Freelancer Writer.docx

Panduan Berhenti Merokok.docx

Panduan Asas Memulakan Perniagaan Internet.doc

Panduan 101 Produk Informasi.docx

Nota Pintar Pemasaran Affiliate.docx

Minda Wang.docx

Menjana Pendapatan Dengan eBook.docx

Mengenal Pasti 2 Pasaran Penting Perniagaan.docx

Menentukan Format Digital Untuk Penerbitan Produk.docx

Mencari niche yang menguntungkan.docx

Membuat  Squeeze Pages yang Hebat.docx

Memanipulasi Laman Sosial.docx

Memaksimakan Potensi Blog.docx

Lima tips super affiliate yang boleh di pratikkan oleh newbie.docx

Lima strategi ampuh pemasaran affiliate.docx

Lima sebab kenapa pelajar kolej sesuai menjadi seorang affiliate bagi menjana pendapatan tambahan.docx

Lima pesanan dari seorang super affiliate pada seorang newbie.docx

Kenapa anda gagal sebagai affiliate dan kenapa mereka berjaya.docx

Kemahiran yang perlu ada untuk menjadi super affiliate.docx

Kaedah untuk mengesan sama ada pemilik produk affiliate itu jujur atau tidak.docx

Jana wang affliate melalui teknik review.docx

Jadi Kaya Dengan Minat.docx

Formula Pendapatan Segera Dari Internet.docx

Empat Kualiti yang perlu anda pada seorang affiliate.docx

Empat kesilapan Maut seorang newbie Affiliate.docx

Email Formula.docx

Checklist Perniagaan Ebook.doc

Buat duit sebagai Affiliate.docx

Buat Duit Dengan Menulis.docx

Buat Duit Dengan Blog.docx

Bagaimana hendak menjadi seorang super affiliate dalam lima langkah mudah.docx

Asas dan Prinsip Kejayaan Temuduga.docx

50 Strategi Pemasaran.doc

30 Idea Tulis Follow Up.docx

14 Rahsia Affiliate.doc

10 Tips Penulisan Artikel.docx

10 perkara asas bagi perniagaan affiliate yang menguntungkan.docx

10 langkah mudah memulakan perniagaan affiliate.docx

7 Strategi Pemasaran Gerilla.docx

7 Mitos Mengenai Jualan Ebook.docx

6 Langkah Mencipta Produk Digital.docx

5 perkara yang boleh meningkatkan pendapatan affiliate.docx

5 perkara yang anda perlu tahu sebelum menyertai satu.docx

5 Perkara Seorang Affiliate Perlu Elak.docx

5 Niche Pasti Hot.docx

5 Kesilapan Ketika Melakukan Pemasaran Emel.docx

4 Kriteria Perlu Ada Dalam Penulisan Ebook.docx

3 Teknik Cari Idea Tajuk Ebook.docx

3 Langkah Mudah Membina List Responsif.docx


Set 2


3 Strategi Berkesan - Beriklan di Facebook Ads

4 Cara - Untuk kenali pelanggan di Facebook Ads

5 Cara menulis ayat Headline di gambar Facebook Ads

5 Panduan - Mencipta kempen pengiklanan Facebook Ads yang berjaya

5 Perkara Asas Sebelum Beriklan Di Facebook Ads (Bahagian 1)

5 Perkara Asas Sebelum Beriklan Di Facebook Ads (Bahagian 2)

6 Tips meningkatkan bilangan klik iklan Facebook Ads anda

7 Cara - Buat duit PANTAS dengan Facebook Ads

7 Sebab - Kenapa perlu gunakan Facebook Ads mulai hari ini

9 Ciri - Kesan iklan Facebook Ads anda baik ataupun tidak

10 Jenis Objektif Pengiklanan Facebook Ads

11 Tip - Hasilkan iklan Facebook Ads yang berkualiti tinggi

Bagaimana buat pelanggan percaya dengan jenama bisnes kita

Bagaimana gandakan jualan melalui Facebook Ads

Bagaimana mahu membanyakkan orang melihat iklan Facebook Ads kita

Bagaimana mahu mendapatkan kos iklan Facebook Ads yang murah

Bagaimana mengawal bajet Facebook Ads supaya tidak melabur dengan banyak (Bahagian 1)

Bagaimana mengawal bajet Facebook Ads supaya tidak melabur dengan banyak (Bahagian 2)

Bagaimana mengawal bajet Facebook Ads supaya tidak melabur dengan banyak (Bahagian 3)

Bagaimana mengurangkan duit kita hangus terbakar semasa membuat Facebook Ads

Bagaimana Menulis Ayat Iklan Yang Menjual Di Facebook Ads (Siri 1)

Bagaimana Menulis Ayat Iklan Yang Menjual Di Facebook Ads (Siri 2)

Bagaimana Menulis Ayat Iklan Yang Menjual Di Facebook Ads (Siri 3)


Set 3




Secrets To Free Web Hosting

Site Promotion Success

Lead Landslide

Top Twitter Techniques

Facebook Fortune

Compensation Plan Perfecto

Network Marketing Lifelines

Network Marketing Temperatures

Network Marketing Monster

Simple SEO

Article Agenda

Google Plus

Manifesting Maestro

Website Development Domination

Achieve Blogging Buzz

Ezine Extravaganza

E-book Entrepreneur

Entrepreneur And Employees

Picking Your Product

Communication Crunch

Capital Maintenance Concepts

Better Business Budget Planning

Team Building Tsunami

Network Marketing Company Commando

Nicotine Support Superstar

Beating The “Butt” On Your Own

Get Off The Gambling Train

Gaming Addiction Group Ground Rules

Squash The Gaming Monster

Involvement Informer

Household Safety Monitor

Teaching Good Decision Making Skills

Avoiding The Baby Battles

The Perfect Partner

Threat Online Triple 

What Steve Jobs Taught Us

WordPress Optimization Secrets

Public Speaking Quick Fix

Sense Of Urgency

Family Fortitude

Sleeping Solace

The Opportunity Miner

Productivity Without Pain

2012 Financial End Game

Personal Development Quantum Leap Strategy

Better Business Planning

Ego Evolution

Wrong Way Warrior

Sustaining The New Year's Resolutions

Connecting With Busy People Basics

Product Perfection

Workshop Mastery Secrets

Banner Ad Bomb

Fantastic Funded Proposal

Loan Lord

Savings Super Hero

Flip'in Cash

Nutritious Appetite

Affiliate Revenue Avalanche

Business Booster

Scoring Your GOAL

The Business Brains

The Service Oriented Upline

Enneagram Elevation

Tying The Knot Only Once!

Getting The Internet Grant

The OPM Strategy

Fun-Filled Toys And Gifts

High Impact Communication

Health Hero

Max Impact Email Marketing

Success Secrets For Social Bookmarking

Leader Legend

Appetite Antidote

Cigarette Crusher

Rage Relief

Career Climber

Dating Do’s And Don’ts

The Confidence Confidant

Bedroom Satisfaction Tips

Booze Basher

Bully Buster

Child Diet Dilemma

Family Finances

Friends Foundation

Gamer’s Great Escape

The Marriage Master

Weight Warriors

Your Path To Courage

Pool Of Positive Thinking

Video Vigilante

Complete Concepts

Aromatherapy Arsenal

Mantra Magic

Communication Commando

Home Business Hound

Safety Soldier

PPC Success Logistic

CMS Connection

Social Media Sling Blade

Taming Taxe

Braving Budgets

Outsourcing For Your Business

Beautiful Body

Mirror Madness

Hairdo Holy Land

Audio Market Abundance

Video Product Perfection

Mega Bucks Meetings

Blogging 

Bounty

Schooling Selection Strategies

Public Safety Patrol

Childhood Wellness

Opening Your Heart

Life Lessons

Service Business Synergy

Education Finance Aficionado

Virtual Vibes

Wellness Dietetic

Nutrition for Kids

Pacify Your Fury

Household Duty Delegation

The Love Doctor

Divorce Dynamics

Money Madness For The 21st Century

Bank Loan Busters

The Debt Destroyer For 21st Century Living

Credit Card Management Philosophy

The Ultimate Encyclopedia Of Financial Intelligence

Time Management Mastery For Busy People

Customer Retention Force

Code Of Success

Entrepreneur Essentials

Corporate Domination Tactics

Accelerated Health Lessons

Extreme Health Resolution Secrets

Sprints And Marathons

Creative Culinary

The Complete Compendium To Everything Related To Health And Wellness

Most Inspiring Actors

Greatness Lessons From Hollywood

Most Inspiring Music Songs Of The 21st Century

Boredom Busters

New Year Adrenaline

The Accidental Blogging Millionaires

Work At Home Methods Unleashed

Fast Freelancing Funds

Make Money Online Positive Action Plan

The 21st Century Home Business Revolution

The Indispensable Almanac Of Internet Marketing


Sila buat tempahan di bawah. Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa. Ada kemungkinan, tawaran ini akan ditamatkan.







Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Content PLR
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran