Formula Ganda Jualan

Formula Ganda Jualan

"Bisnes Anda Stuck?"


Bisnes anda ok dah.

Sales ada, pelanggan ada, testimoni ada.


Jualan steady. Tapi.....

Tak boleh nak berkembang?

Stuck?



Jika anda ada masalah nak berkembang, atau dalam BI, GROWTH,

saya ada satu berita untuk anda !



Anda tidak keseorangan !

Sebenarnya, ramai yang yang macam anda !

Saya sendiri pernah mengalaminya.



Sampailah saya jumpa satu formula untuk Tingkatkan Jualan !


Daripada formula ni, saya dapat rangka strategi,

untuk pastikan bisnes saya sentiasa berkembang !

Keuntungan saya, sentiasa bertambah.

Pelanggan saya, makin ramai.



Apa yang saya buat, bukanlah benda yang mustahil untuk anda ikut.

Dengan "Formula Ganda Jualan" ni ... 


Anda akan tahu apa nak tengok.

Anda akan nampak apa yang kena buat.

Anda akan jimat masa daripada fokus benda yang salah.



Jika bisnes anda stuck..... saya jamin, formula ni boleh bantu

tingkatkan bisnes anda ke tahap yang lebih baik !




Saya ada buat satu video tutorial.

Dalam video tutorial tu, saya kongsikan.

Apa itu "Formula Ganda Jualan" !


Saya juga kongsikan, bagaimana nak gunakan formula tu

dalam bisnes anda !



Berapakah mahar untuk dapatkan video tutorial ni?

Jangan risau. 

Tak mahal.

Mampu milik.

Saya siap berikan money back guarantee 60 hari !



Cuma ... satu benda saya nak bagitahu.

Tawaran ni sampai 10 malam, 30 November 2018 sahaja !



Lepas tu, jualan ni saya akan tutup.


Oh ya. Video Tutorial tu, saya akan hantar selepas 5 Disember.




Berminat?

Nak tahu berapa pelaburan yang anda perlu buat untuk dapatkan

Video Tutorial "Formula Ganda Jualan" ?




Harganya : RM10 sahaja !!


Yeap, anda tak salah baca.


RM10 sahaja.




Saya juga berikan anda Money Back Guarantee 60 hari.

Takde risiko ....




Syarat untuk dapatkan tawaran ni.

- kongsikan di wall anda (buat public)

- kemudian beritahu anda nak/berminat


Nanti saya PM anda link untuk buat tempahan.



Recap !

Produk : Video Formula Ganda Jualan

Harga : RM10

Limit : sampai 10 malam, 30 November 2018


Cara tempahan

- share

- komen



Sekian.

Raja Kamil







Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Formula Ganda Jualan
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran