Blueprint FB Ads + Whatsapp

Blueprint FB Ads + Whatsapp


Video ni penerangan flow ni saya nak jual RM30 sahaja.


Sesuai untuk mereka yang buat FB Ads + Whatsapp


Flow dia macam ni.

1st : Prospek tengok Ads

2nd : Prospek Whatsapp kita

3rd : Whatsapp automatik tolong jawab

4th : Kalau prospek berminat, dia akan respon whatsapp tu.

Kalau tak berminat masuk flow followup


Followup 1 : lepas seminggu followup balik


Followup 2 : lepas seminggu followup balik. Takde respon, buang lead tu.


Jika berminat, boleh buat tempahan di bawah.


Video ni, pendek dan straight forward.


Kalau jenis suka panjang2, dan melalut kelaut, jangan respon plz.


ps: Jualan terhad untuk 50 orang je, lepas tu akan ditutup.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Bluerprint FB Ads + Whatsapp
13
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran