Panduan Borong China Online

Beli Barang China Online Dengan Harga Borong,
Walaupun Tanpa MOQ Tinggi, Tanpa Modal Besar, Tanpa Pergi China........


Kepada usahawan


Ini masa yang sesuai untuk belajar beli barang direct daripada China !

Kalau dah lama jadi dropship, udah-udahlah tu.
Baik order direct sendiri daripada kilang di China.


Dalam video panduan ni, saya tunjukkan cara membuat belian daripada website yang jauh lebih murah daripada Taobao.com, JD.com, DHL.com, AliExpress.com ..... Dekat diorang tu dah murah, tapi tempat yang saya nak share ni jauh, lagi murah !


Video panduan ni, saya tak melalut, cerita asal usul negara china, sejarah Laksamana Cheng Ho maupun Puteri Hang Li Po.


Saya tahu, anda seperti saya juga, nak cepat, dan straight forward.


So, video panduan ni, straight forward, saya tunjuk macam mana saya cari barang, lepas tu, cara saya order barang, buat bayaran hinggalah barang tu sampai ke rumah.


Simple, senang, tepat.....


Oh ya, saya dah buat "kerja" ni dah bertahun-tahun.......

Jadi, apa yang saya ajar ni, bukan falsafah, teori mahupun cerekarama. Sebaliknya, fakta dan data sahaja !


Kalau anda sukakan drama, ini bukan panduannya.
Kalau anda sukakan lawak, ini juga bukan panduannya.
Tapi...kalau anda hendakkan HASIL, hari ni tempah, dalam 2,3 minggu lagi barang sampai depan rumah.
Nah, inilah panduannya.



Berapakah mahar untuk ilmu ini?


Tak mahal tuan puan.

Harga hand facemask lagi mahal daripada panduan ini !


Harga seperti tertera di bawah.


Saya gunakan Toyyibpay, untuk terima pembayaran.
Lepas anda buat bayaran, anda akan dapat email yang bertajuk,
"Hai orang kaya baru ! Akses Panduan Borong China Di Sini"


Buka email tu, dan anda boleh terus tonton video panduan.


Kot ada sebaran pertanyaan, boleh PM FB saya di http://fb.me/rajakamil.biz


TAMMAT



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Panduan Borong China Online
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN