99 Ayat Copywriting

Miliki 99 Ayat Copywriting Yang Mampu Membuatkan Pelanggan Sujud Syukur Kerana Berpeluang Membeli Produk Anda !


Berhenti 'mengemis' daripada pelanggan anda, HARI INI JUGA !


Bermula di sini .... !

Surat untuk usahawan .......

Salam hormat;


Raja Kamil di sini.

Ketika saya menulis surat jualan ini, saya teringat ketika saya baru-baru berkahwin.
Buat pengetahuan, saya berkahwin ketika berumur 20 tahun, iaitu ketika saya masih lagi belajar.

Ketika itu, saya sudahpun memulakan perniagaan internet. Pada hari pernikahan saya (gambar), saya terfikir, bagaimana nak tingkatkan jualan .... haha ... orang lain nervous nak kahwin, saya nervous nak naikkan jualan.

Mana taknya, jika dulu, pendapatan saya cukup untuk seorang, sekarang, sudah berdua, lepas itu bertiga dan seterusnya. Buntu ......  Takpelah, dah kahwin nanti, sambung fikir.... haha


Setahun kemudian ....

Benar jangkaan saya .....

Jualan Alhamdulillah, pada masa itu maintain. Sama seperti sebelum kahwin dulu.

Syukur, pada masa yang sama risau. Mana tidaknya, jualan yang dulu, cukup untuk saya, kini, bila berdua, tak berapa nak cukup.

Ikat perut.

 

Masa, tenaga dan wang, saya habiskan, untuk dapatkan ramai pelawat melawat Website Jualan saya.

Hampa .... jualan tetap sama, tak naik-naik !

 

Pelbagai usaha saya lakukan, sehinggalah ......


Cahaya di hujung jalan ........

Akhirnya, usaha saya mengkaji dan belajar daripada pelbagai pakar, saya jumpa satu formula yang AMAT PENTING !

Apa dia?

Traffic x Conversion = Sale Traffic = pelawat Conversion = keberkesanan iklan Sale = jualan 

Ilmu ini sangat mahal ! Kenapa? Untuk dapatkan BANYAK traffic, saya perlu BELANJAKAN lagi banyak duit atau Peruntukkan banyak masa dan tenaga.

Sedangkan, pada waktu itu, saya pun sedang sengkek. Duit, cukup untuk rolling dan makan sahaja.

Nak tambah lagi modal bermakna, keluarga saya tak dapat makan, dan itu adalah mustahil menjadi pilihan saya.

Nak peruntukkan lebih banyak masa atau tenaga, memang sukarlah. Kerana, pada waktu itu, saya masih lagi seorang pelajar. Kuliah dan assignment menimbun !  Maka, saya tiada pilihan lain, KECUALI..... !!!


Pilihan yang tepat .... !

Saya tiada pilihan lain, kecuali TINGKATKAN CONVERSION !

Salah satu cara untuk TINGKATKAN CONVERSION ialah, COPYWRITING !

Yeap ... itu yang paling mudah DAN BERKESAN !

Untuk tingkatkan jualan, saya hanya perlu tingkatkan conversion !

Dan, untuk tingkatkan conversion, saya hanya perlu GUNA AYAT POWER !

 

Setelah banyak kali cuba, gagal, cuba, gagal ... akhirnya, conversion jualan saya meningkat sedikit demi sedikit.

Bila conversion meningkat, JUALAN pun meningkat !

 

Apabila buat iklan, saya akan gunakan beberapa skrip. Masa tu, skrip copywriting saya tak banyak, tak sampai sepuluh pun.

 

Bila buat iklan, guna ayat yang sama.

Mula-mula berkesan, lama-lama, orang dah jemu.

Mula-mula, jualan memang meningkat, namun, lama-lama, jualan turun kembali.

 

Rupanya, saya kena PELBAGAIKAN copywriting saya !

 

Barulah, iklan saya akan sentiasa berkesan.

 

Daripada 10 ayat copywriting, saya tambah lagi ayat copywriting baru. Ada yang saya reka sendiri, ada yang saya ubah suai orang lain punya iklan, dan ada yang saya belajar dengan pakar.

 

Pada waktu itu, selain buat bisnes saya sendiri, saya juga telah menjadi rujukan kawan-kawan yang berniaga online.

Dengan mereka, saya ajar dan kongsikan tentang Ayat Copywriting ini !

Disebabkan, kawan-kawan dan student saya ni, menjalankan pelbagai jenis perniagaan, maka saya hanya sediakan template sahaja !

Yeap ... template isi-isi tempat kosong gitu.

 

Alhamdulillah, jualan bisnes mereka, makin improve. Conversion meningkat.

Bisnes saya meningkat, bisnes kawan-kawan dan student saya pun meningkat.


99 Ayat Copywriting, Untuk Anda !


Buat pelanggan cair dengan AYAT POWER anda, HARI INI juga !

Tingkatkan conversion bisnes anda, dengan "99 Ayat Copywriting" ini !

Bilakah kali terakhir ASB atau TABUNG HAJI berikan DIVIDEN lebih daripada 100% ?

TIDAK PERNAH ! ... Ya, tidak pernah !

Tetapi, saya jamin ..... dengan pelaburan yang anda lakukan untuk memiliki 99 Ayat Copywriting ini, pulangan yang anda akan perolehi, LEBIH 100% dalam tempoh tidak sampai setahun pun !

Jadi, berapakah yang anda sanggup keluarkan untuk miliki "99 Ayat Copywriting" ini?

RM3000 ? Tak perlu

RM2000 ? Tak perlu

RM1000 ? Tak sampai pun ....

Bukan RM500

Bukan RM200

Bukan RM100

Bukan....

Bukan .....

Bukan ........

RM7 sahaja !!!

Betul ..... burger McD pun lagi mahal...


Biar betul? RM7 je ? Anda nak tahu kenapa saya hanya caj RM7 sahaja ? Sebabnya ialah :-

  • ini adalah bayaran untuk tunjukkan komitmen
  • cukuplah untuk cover duit iklan saya
  • suka hati sayalah, produk saya (haha)


Cepat dapatkan sekarang .... sebelum saya ubah fikiran


Isi borang tempahan di bawah

Saya menggunakan Billplz untuk proses tempahan automatik.

Billplz akan berikan anda akses ebook "99 ayat copywriting" secara automatik walaupun jam sudah 3 pagi.

PERHATIAN :
1. sila pastikan email yang anda berikan adalah tepat
2. jika anda salah tulis email, anda mungkin tidak akan dapat akses produk
3. jadi, sila pastikan betul-betul email yang anda berikan
4. kesilapan biasa. "gmail jadi gnail" atau ".com jadi .con" atau salah ejaan, tertinggal huruf dan lain-lain
5. sekali lagi, sila pastikan email anda betul-betul ya.

Kita guna sistem automasi. Dah bayar, terus dapat akses.
Tapi, tiba-tiba silap letak email, tak jadilah automasinya tu. haha .... wakanda forever. Tiber...




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
99ayat
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN