Strategi Marketing 2018

Strategi Marketing 2018

Tahun 2018, merupakan tahun yang lebih mencabar untuk usahawan online.


Dijangka tahun 2018 :-

  • lebih ramai akan buat bisnes internet (lebih ramai kena buang kerja)
  • company besar-besar pun akan guna internet promot produk mereka (Company seperti MYDIN, TESCO, LAZADA, MRDIY akan jadi pesaing kita semua)
  • Kos FB Ads makin bertambah (kerana lebih ramai akan buat FB Ads, dan algorithm FB Ads pun akan jadi makin complicated)


Jadi, jika kita tak ubah cara approach pelanggan, guna strategi yang sama berulang kali, maka jangan hairan, kos iklan kita makin meningkat, tetapi jualan makin merudum !


Justeru, baru-baru ini, saya telah buat FB Live, dan kongsikan DUA FORMULA ampuh yang akan bantu para usahawan online untuk menghadapi tahun 2018 !


Dua formula ini, telah terbukti berkesan dan saya kongsikan kepada anda supaya anda boleh guna strategi ini ke dalam bisnes anda, khususnya bagi menghadapi cabaran tahun 2018.


Jika anda benar-benar yakin, dan percaya, bahawa produk yang anda promot, memang benar-benar dapat mengubah hidup pelanggan anda ....
SECARA MORALNYA ... ANDA WAJIB ubah approach anda kepada cara yang lebih berkesan.

Dua formula ini, mampu :-

- kurangkan kos iklan anda

- tingkatkan keberkesanan iklan anda


Berapa harga formula ini?

RM10 sahaja  !

Walaubagaimanapun, video ini, saya hanya buka kepada 1000 jualan sahaja !


ps : jika anda tak ubah approach anda, anda akan dapat hasil yang biasa-biasa sahaja !

pps : Tahun 2018, anda perlu cari mentor ! Tengok video ini, dan carilah mentor yang boleh pandu anda untuk guna 2 formula ini nanti .... !


.......


Sila buat pembayaran pada borang di bawah.

Produk ini : adalah dalam bentuk video

Harga : RM10 sahaja

Dalam video ni, saya kongsikan 2 FORMULA BISNES ONLINE yang penting untuk hadapi Tahun 2018

Selepas buat pembelian, anda akan mendapat nombor invois.
Sila simpan no.invois tu baik-baik, in case, selepas 24 jam, anda masih belum dapat akses, anda boleh email kat saya (rk@rajakamil.biz)
dan maklumkan, anda belum dapat akses produk lagi.


PERHATIAN : Sila upload bukti pembayaran, tiada bukti pembayaran, akan dianggap tidak membuat bayaran.


Video INI HANYA DIBUKA UNTUK 1000 PEMBELI SAHAJA !
Selepas itu, ianya akan ditutup sehingga diberitahu kelak.


1000 772 lagi

(saya akan update secara manual di sini)


Review :







Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Strategi Marketing 2018
741
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau