Paid Group - RK Swipe File

SILA TONTON VIDEO DI BAWAH INI TERLEBIH DAHULU UNTUK PENERANGAN




Yuran Join Group


100 pertama : RM100 untuk bulan pertama, kemudian PERCUMA*

500 selepas itu : RM200 untuk bulan pertama, kemudian PERCUMA*

1000 selepas itu : RM500 untuk bulan pertama, kemudian PERCUMA*



*Syarat untuk maintain PERCUMA dalam group :-

1. Ikut peraturan group

2. Share 1 post 1000 engagement setiap bulan



Jika ada soalan, sila email. Soalan tidak akan dijawab, jika telah dijelaskan dalam video di atas.


NO REFUND POLICY :
Untuk tawaran ini, kami tidak tawarkan Refund.

In fact, kami pun tak nak ramai-ramai join group ni.


FAQ :


Soalan : Kenapa open kalau tak nak ramai?

Jawapan : Kami percaya dengan kuasa 'kerja berjemaah'. Setiap ahli, dalam group ini, akan share 1 post iklan sebulan.

Kalau ada 100 ahli, dah 100 post iklan.


Kemudiannya, iklan FB ni, bukan sama untuk semua orang. Dekat saya, iklan lain, dekat anda iklan lain.
Jadi, ada iklan yang kita tak nampak. Bila tak nampak, nak studi iklan orang lain macam mana?
Sebab tu, saya open group ini, tetapi bersyarat.


Soalan : Kenapa kenakan yuran?

Jawpan : Untuk membezakan yang serius dengan yang tak serius. Yang berbayar pun, ada yang tak nak menyumbang post dalam group, apa lagi, kalau percuma. Lagi banyaklah kerja nanti, saya nak 'kick' orang2 yang tak aktif dalam group ni.



Soalan : Adakah saya perlu aktif dalam group?

Jawapan : Anda perlu share 1 sponsored post yang mempunyai 1000 engagement, sekali dalam sebulan. Jika anda rasa, itu kerja yang berat dan menyusahkan, tolong jangan join.



Soalan : Kenapa group ni diadakan?

Jawapan : Sebab saya selalu buntu nak buat iklan yang berkesan di FB. Bila kita studi iklan orang lain, kita dapat inspirasi.



Soalan : Kalau saya join, tapi saya tak share, apa berlaku kepada saya?

Jawapan : Jika lepas sebulan tak share, anda kena kick daripada group.



Soalan : saya dah kaya, apa nak buat?

Jawapan : bantu orang lain jadi kaya seperti anda



Soalan : Kalau saya join group ni, adakah saya boleh jadi kaya?

Jawapan : Tak


Soalan : Kalau tak boleh kaya, kenapa nak kena join group ni?

Jawapan : Group ni bukan untuk orang nak kaya, ni group untuk orang yang nak inspirasi daripada iklan yang dah berjaya.


Soalan : Saya ada banyak soalan lagi, macam mana ye?

Jawapan : Jangan join group ni, ni bukan group soal jawab. K bye !



PASTIKAN ANDA TONTON VIDEO DI ATAS TERLEBIH DAHULU SEBELUM JOIN GROUP NI  !




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Paid Group - Swipe File Raja Kamil
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Tujuan, untuk sahkan anda join group.