Kamus Copywriting Terbaik

Kamus Copywriting Terbaik

UPGRADE  PEMBELIAN  ANDA  SEKARANG  JUGA !


Dapatkan Kamus Copywriting INI

- lebih banyak Template Jualan

- lebih fleksibel

- lebih variasi

- lebih kreatif

- lebih padu


Apa masalah kalau takde produk ni ?

► takde idea nak buat ayat jualan
► ambil masa lambat
► mungkin terlepas jualan penting
► orang jadi tak minat beli produk anda
► paling teruk, orang tak jadi beli bila tengok kita tak pandai pikat pelanggan


Apa produk ni bantu ?


► Hasilkan ayat jualan yang memikat dan memukau
► Tingkatkan jualan
► Bantu hasilkan ayat jualan
► Pelanggan tidak boring dengan ayat yang sama je
► Menukarkan pelawat kepada pelanggan
► Buat pelanggan rasa dihargai dengan pekataan yang kita pilih


Harga


Berapakah nilai untuk menukarkan TIADA JUALAN kepada BANYAK JUALAN ?
Jika sebelum ni, conversion jualan anda, mungkin 1 jualan daripada 1000 pelanggan, sekarang 5 jualan untuk 100 pelanggan, best tak?
Anda boleh habiskan masa bertahun-tahun untuk tajamkan skill copywriting anda, atau, anda hanya ambil masa beberapa hari sahaja, untuk gunakan teknik dan software copywriting yang terbukti berkesan

Bukan RM1000
Bukan RM900
Bukan RM500
Bukan RM300
bukan....
bukan....
bukan....

Tapi, hanya RM150 sahaja.....

ps : jangan tunggu lagi, dapatkan segera. Takut-takut, lepas ni, tak dapat dah harga istimewa ini.
pps : time is money. Anda dapatkan sekarang, anda dah boleh gunakan untuk tingkatkan jualan, dalam masa yang singkat sahaja, pelaburan anda akan terbayar dengan sendirinya !

.
Terima kasih
Raja Kamil

Marketing Partner Kamus Copywriting


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Kamus Copywriting
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)