Software FB Copywriting Generator

Takde idea nak buat IKLAN FACEBOOK
yang menarik ?


Guna software ni, siap terus

5 SET iklan FB !


Langkah 1

Isi ruang kosong




Langkah 2

Klik 'Generate'




Langkah 3

Copy




Langkah 4

Paste di FB



Hasilnya









Nak lagi power, boleh tengok

Video Demo di bawah ni.



Jika anda mengalami masalah berikut :-

[x] Tak tahu nak post apa kat FB

[x] Tak reti hasilkan post berpengaruh

[x] Iklan sebelum ni, tak dapat banyak sambutan


Insya Allah, FB Copywriting Generator
boleh membantu


[✔] Hasilkan copywriting yang berpengaruh

[✔] Buat iklan yang fokus pada jualan

[✔] Buat iklan yang tak boring



Bayangkan, 3 bulan daripada sekarang,
anda dapati, bisnes pesaing anda semakin maju.

Bila anda siasat, rupanya, pesaing anda gunakan
FB Copywriting Generator.


Patutlah, iklan dia ramai je orang komen.


Anda? Tepuk dahi, sebab, TAK SEMPAT dapatkan software ni.

Semuanya, sebab, anda ego, suka bertangguh, lepaskan peluang depan mata.


Macam mana?

Sentapkan ?


Flashback : Sebenarnya, apa yang saya ceritakan di atas,
bukanlah cerita orang lain, sebaliknya cerita saya sendiri.


Masa tu, saya dan kawan saya mempromosikan sebuah produk yang sama.

Tapi, masa tu takde FB lagi.


Promot kat blog & forum je.


Dipendekkan cerita, jualan kawan saya tu, JAUH MENGATASI
jualan saya.


Bila saya kaji, rupanya, copywriting saya hampeh, dan copywriting
kawan saya tu POWER GABAN !


Masa tu, saya pun tak tahu apa itu copywriting.
Main tulis je. Main bedal je. Main promot je.


Sejak daripada kejadian tu, saya gila-gila belajar copywriting.

Buku-buku Dan Kennedy, Zig Ziglar, ecourse Frank Kern, Jeff Walker, Ryan Deiss
dan ramai lagi sifu bisnes internet. Saya jadikan rujukan.


Sehingga ke saat ini, (ketika tulis salesletter ni),
saya masih buat rujukan!


Saya bertekad, untuk ubah hidup, saya kena buat bisnes.
Untuk bagi produk saya laku, saya kena belajar internet marketing, copywriting dan lain2



Oklah. Meleret-leret pulak. Kalau diikutkan, cerita pengalaman
saya mula bisnes internet sejak 2005 memang takkan muat dalam satu salesletter ni.


Nantilah kot, saya kongsikan dalam group PELANGGAN VIP
selepas anda dapatkan FB Copywriting Generator ni.



Ok. Balik pada cerita utama.

Kalau anda buat FB Ads. Stop dulu iklan tu !

Guna software ni, baiki copywriting post anda tu.


Kemudian, baru start balik FB Ads tu. kalau tak rugi je !



Kalau anda guna Personal FB/Group FB buat promosi.
Pun, boleh guna software ni.


Oklah, berapakah pelaburan yang diperlukan
untuk dapatkan software ni?


RM100


Kalau anda rasa RM100 ni, tak berbaloi untuk software ni.
Fikirkan semula cerita saya di atas.


ps : jika anda ada kod diskaun, sila gunakan kod diskaun untuk mendapatkan potongan harga.

Bagaimana nak dapatkan kod diskaun?

  1. Dapatkan daripada rakan JV saya
  2. Atau, tanya dalam group ini


Ada Testimoni Tak ?


Jujur cakap, takde lagi. Produk ni, masih baru di pasaran.

Kalau ada nanti, saya akan update sikit demi sikit.


[UPDATE]










pps : ini adalah usaha dan ikhtiar kita untuk menambah rezeki atau meningkatkan jualan. Hakikatnya, rezeki itu milik Allah, mintalah kepada Dia.


Saya doakan, rezeki anda sekeluarga, dipermudahkan oleh Allah.Oklah. Itu sahaja.

PERHATIAN : Software ini boleh digunakan di Windows 7, Windows 8, Windows 10 sahaja. (Windows XP, Windows Vista tak cuba lagi)
Macbook/Android/Iphone, memang confirm tak boleh ^_^
















Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Software FB Copywriting Generator
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau