FB Ads Untuk Newbie - Tahun 2018

FB Ads Untuk Newbie - Tahun 2018


Panduan Video FB Ads Untuk Newbie - Tahun 2018
Dalam panduan ni ada 2 bahagian.


Part 1 : 37 minit
Saya buat LIVE Kes Study
Buat fanpage baru
Masukkan produk 
Buat copywriting
Lepas tu buat FB Ads
Tip buat FB Ads kos paling murah (RM3 sehari)
Tip kalau bajet besar, macam mana cara nak dapat result terbaik?


Part 2 : 38 minit 25 saat
Lepas 3 hari
Saya analisa FB Ads yang dah jalan
Kenal pasti, Cost Per Lead, Return Of Ad Spend
Macam mana nak tahu iklan tu fail?
Apa nak buat kalau iklan fail?
Cara untuk tambah baik iklan.
Cara untuk dapatkan peluang tambah produk baru

Panduan ini, sangat sesuai untuk anda yang baru berjinak-jinak dengan FB Ads.

Untuk yang dah ada pengalaman, manfaat yang anda boleh dapat ialah, daripada tip-tip yang saya berikan. Mungkin ada satu 2 perkara baru yang belum anda terokai lagi.

Berapakah pelaburan untuk dapatkan panduan ini?
Simple pricing : RM50 sahaja

Jika berminat, nak dapatkan panduan ni. Boleh tempah di bawah.
nanti, saya proseskan tempahan dalam tempoh 24 jam

Bagi anda yang tidak berkemampuan, anda boleh belajar FB Ads secara percuma, dengan search kat google, "Facebook Blueprint". Panduan ini, dikeluarkan oleh Facebook sendiri.
Kalau tak nak shortcut, banyak perkara anda boleh belajar kat situ.

Baiklah. Itu sahaja.


PROMOSI : 5 Hari Sahaja (Sebelum 11 Malam, 1 Mac 2018). JIMAT RM10 !!!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
fbadsnewbie2018
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran