Kamus Copywriting

Kamus Copywriting



Apa masalah kalau takde produk ni ?

>>> takde idea nak buat ayat jualan
>>> ambil masa lambat
>>> mungkin terlepas jualan penting
>>> orang jadi tak minat beli produk anda
>>> paling teruk, orang tak jadi beli bila tengok kita tak pandai pikat pelanggan


Apa produk ni bantu ?


[YA] Hasilkan ayat jualan yang memikat dan memukau
[YA] Tingkatkan jualan
[YA] Bantu hasilkan ayat jualan
[YA] Pelanggan tidak boring dengan ayat yang sama je
[YA] Menukarkan pelawat kepada pelanggan
[YA] Buat pelanggan rasa dihargai dengan pekataan yang kita pilih


Testimoni Pelanggan Kami

Serius dan jujur saya katakan inilah satu-satunya kamus copywriting yang ada dan terbaik pernah dihasilkan setakat ini!

Kamus yang wajib dimiliki oleh sesiapa yang menceburi bidang perniagaan terutamannya perniagaan online!

Tahniah kepada pencipta kamus copywriting kerana telah memudahkan lagi kerja-kerja membuat iklan ayat marketing yang POWER semudah ABC dengan kamus ajaib ni klik klik copy paste dan edit mana yang patut dah SIAP :).

Manual menggunakan package Kamus Copywriting (Format PDF) yang diberikan pun mudah difahami kerana diajar step by step siap bergambar lagi.

Setelah saya mengaplikasikan ilmu daripada Kamus Copywriting, saya dapat menulis ayat jualan dengan deras. Hanya pilih ayat yang saya nak daripada Kamus Copywriting, dan walla!.

Surat jualan saya siap dalam masa hampir 15 minit sahaja. Tidak perlu lagi pening kepala memikirkan ayat jualan. Hanya 'salin dan tampal' daripada Kamus Copywriting.

Mudah dan menjimatkan masa." Memang rugi sangat-sangat siapa tak dapatkannya hari ini! Jangan tunggu jualan ditutup baru terhegeh-hegeh nak dapatkannya, nanti anda menyesal tak sudah! Harganya pun murah dan berbaloi dengan hasil jualan yang anda akan dapat nanti. "


Sekian,
Roskhan bin Abdul Shukur
Pembeli Kamus Copywriting


Harga


[FIKIRKAN] Berapakah nilai untuk menukarkan TIADA JUALAN kepada BANYAK JUALAN ?
[FIKIRKAN] Jika sebelum ni, conversion jualan anda, mungkin 1 jualan daripada 1000 pelanggan, sekarang 5 jualan untuk 100 pelanggan, best tak?
[FIKIRKAN] Anda boleh habiskan masa bertahun-tahun untuk tajamkan skill copywriting anda, atau, anda hanya ambil masa beberapa hari sahaja, untuk gunakan teknik dan software copywriting yang terbukti berkesan

[^^] Bukan RM1000
[^^] Bukan RM900
[^^] Bukan RM500
[^^] Bukan RM300
[^^] bukan....
[^^] bukan....
[^^] bukan....

Tapi, hanya RM150 sahaja.....

ps : jangan tunggu lagi, dapatkan segera. Takut-takut, lepas ni, tak dapat dah harga istimewa ini.
pps : time is money. Anda dapatkan sekarang, anda dah boleh gunakan untuk tingkatkan jualan, dalam masa yang singkat sahaja, pelaburan anda akan terbayar dengan sendirinya !


Terima kasih
Raja Kamil


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Kamus Copywriting
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau