Borong China Online

Borong China Online

 Untuk 30 5 Orang Sahaja 


30 orang sahaja.
Saya nak guide anda borong barang China secara online.

Anda join group saya.
Dalam tu, saya akan guide 2 bahagian.

  • Pertama : Teori - Saya tunjukkan dulu cara beli barang.
  • Kedua : Praktikal - Saya guide anda sehingga barang sampai rumah.

Saya guide 3 proses ni.
Tempah ▪️ Bayar ▪️ Hantar

Kelas ni kita buat dalam group.
So boleh belajar di mana-mana sahaja.

Berapa yuran nak join?
Bukan RM500, bukan RM400, bukan RM300
tetapi RM99 sahaja.

Offer ni saya buka untuk 30 orang dulu.


Apa yang anda dapat selepas pembayaran?

1. Berikan saya masa dalam tempoh 24 jam untuk mengesahkan pembayaran anda
2. Selepas saya sahkan pembayaran, saya akan berikan link akses ke Group Khas (FB Group)

3. Dalam group tersebut, anda akan dapat akses kelas Live (atau rakaman)

4. Ada 2 kelas. Pertama, kelas Teori, ajar cara borong. Kedua. kelas Praktikal, saya akan minta anda ikut saya, tempah barang yang saya tempah, buat pembayaran dan tunggu barang sampai.


Jika berminat untuk sertai kelas bimbingan ini, sila tempah pada borang di bawah ya!


ps : cara saya, anda tak perlu kad kredit/debit. Tak perlu terbang ke China. Tak perlu cakap cina. Tak perlu modal besar. Dengan modal bawah RM45 pun dah boleh beli barang harga borong daripada China.


pps : tempat adalah terhad. 30 orang untuk 1 batch. Saya ingin fokus kepada guide anda sehingga pandai. Target saya, dalam masa 2 minggu, lebih 70% peserta akan berjaya buat tempahan !


PERHATIAN : Jika anda tak nak buat follow dan ikut apa yang diajar, jangan buang masa dan duit anda join kelas ni. Kelas ini, adalah untuk yang nak TAKE ACTION sahaja !


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Borong China Online
4
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran