Audio : Rahsia Recruit Super Agen & Stokis

Audio : Rahsia Recruit Super Agen & Stokis

Produk

Ini adalah merupakan produk rakaman audio.

Produk ini terhasil, setelah, saya (Raja Kamil), 'mengugut' kawan saya untuk berkongsikan rahsia beliau buat jualan sangat banyak dalam tempoh yang singkat.


Rupanya, rahsia besar beliau, adalah pada pengurusan agen dan stokis yang mantap.


Nak tahu bagaimana? Dengar sendiri rakaman audio ini.


Asal usul produk

Di bawah, adalah asal usul produk ini, bagaimana ianya terhasil.

Sebelum kawan saya rakam produk ini (asalnya, nak buat interview, tapi saya ter'sibuk' pula), saya buat survey, tanya rakan-rakan FB, dan ramai yang berminat.


"Last month sales, 4567 unit terjual.
Bulan sebelum tu, 4038 unit.
Total sales RM68k."

Macam tu lah kata kawan saya, masa chatting pagi tadi.

Saya tanya dia, macam mana dia buat sales banyak-banyak macam tu?
Dia kata, ikut FB Ads, ikut Whatsapp/Telegram.

Saya tanya lagi, dia jual sendiri ke semua tu.
Dia jawab tak. Dia recruit agen, dan dia ajar agen cara nak promot.

Saya cakap, saya nak telefon dia, nak interview dia.
Nak tanya pasal cara dia recruit agen, cara dia maintain motivasi kat agen, cara dia train agen......

(lama dia diam......) Akhirnya dia cakap, boleh.
.....

Saya cakap, nak jual rakaman interview dia kat follower saya, dia cakap boleh. Tapi, jangan jual mahal-mahal.



Produk Ni Terhad
Selepas X jualan. Jualan produk ni akan ditutup.
X adalah = misteri ^_^


So, kalau serius, cara nak tingkatkan jualan, dengan menggunakan bantuan Super Agen & Super Stokis, dengarlah rahsia ni.

ps : saya minta maaf awal-awal ya, kalau produk ni HABIS dijual.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Audio : Rahsia Recruit Super Agen & Stokis
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel order@rajakamil.biz di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaRaja Mohd Kamil Bin Raja Rosli
No. Akaun512192091669
Buka Maybank2u  
PenamaRaja Mohd Kamil Bin Raja Rosli
No. Akaun7008948971
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN